logo     foto4 11 2018website S    foto 1 september 2019    foto korenfestival doetinchem

Nieuwsbrief december 2022

Langzaam maar zeker komt Kerst weer in beeld. Tijd van sfeer en gezelligheid, maar ook van bezinning, terugzien op het afgelopen jaar. Tijd ook van de traditionele kerstconcerten door koren en orkesten. Ook wij hechten aan deze traditie en nodigen u hierdoor uit om op zondag 11 december a.s. ons kerstconcert te komen bijwonen. Als gast zal het Klarinetkwartet van het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen (SBOG) te beluisteren zijn.

Op het programma staan, naast carols van componisten als Zoltán Kodály , Johann Sebastian Bach en John Rutter, ook kerstliederen uit Frankrijk, Italië en Catalonië.

Lady speaker Maria Voermans zorgt voor de nodige uitleg. Afgesloten wordt het concert met een gezamenlijk optreden van het Klarinetkwartet en Bergh’s Vocaal.

Het concert heeft plaats in de verwarmde Sint-Walburgiskerk, Walburgisplein te Netterden en begint om 15.00 uur. Kerk open om 14.30 uur. De toegang is gratis, een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Op 26 december (tweede kerstdag) zijn wij ook te beluisteren tijdens een gastoptreden bij Harmonie KNA uit Zeddam. Dit concert begint om 15.00 uur in de St. Oswalduskerk.

Als trouwe bezoeker van onze concerten willen wij u ook hartelijk danken voor uw interesse in Bergh’s Vocaal.

 

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2023

 

 

 Foto: STUD!O SOMMERS ’s-Heerenbergfoto 1 september 2019